Vinsmagning 11. april

Vejlesøparken, den 20. februar 2019.

Vinsmagning i Vejlesøparkens selskabslokale

Denne event blev udsat til senere på året!

Sæt allerede nu kryds i kalenderen : Torsdag den 11. april vil vi igen i samarbejde med vinkyndig  Niels Herløw præsentere 7 oversøiske vine fra New-Zealand, Australien, Sydafrika, Uruguay, Chile, Argentina og Californien. Formodentlig 2 hvide og 5 røde.

Vi gennemførte den 17. maj 2018 et vinarrangement med Niels med mere end 40 deltagere, dengang franske vine. Deltagerne får også i år en liste over vinene og hvilken mad, der egner sig til de forskellige vine.

Indbydelsen og prisen for deltagelse bliver udsendt til alle 470 lejligheder i VSP primo marts.

Hilsen,

Preben Christensen, på vegne af aktivitetsudvalget i VSP

Comments are closed.