Julebrev fra Jan Breaum

Holte, den 14. december 2018.

Kære alle i Vejlesøparken

Hermed et nyhedsbrev fra jeres nye ejendomsinspektør.

Jeg vil starte med at sige mange tak for jeres dejlige måde at byde mig velkommen på, det har været en god tid, og jeg ser frem til mange flere gode stunder med jer alle.

”Det sørme – det sandt – det December…

Sådan startede en af julesangene i sin tid i TV-julekalenderen – ”Jul i Gammelby” fra den Gamle by i Århus. Og ja nogen gange kommer december bag på os og i år har der vel egentlig været en rimelig grund til det. Sommeren har været usædvanlig lang, varm og tør. Efteråret har derfor ladet vente længe på sig, og det har taget lang tid, før træerne smed sit løv. Og ja, i udgangen af november var der stadig blomster, der blomstrede både på mark og i skov og i de små haver. Så derfor kan vi vel med rette sige, at december kan komme lidt bag på os.

December er julehygge – flettede hjerter og juleknas og julelys.

Tiden går og snart er det tid til et nyt år, hvor der vil komme flere nye tiltag.

I 2018 har der været opstart med et betonrenoveringsprojekt i blok 1, som nu forsætter til de næste blokke, en gennemgang af procedurer og vedligeholdes planer, rundt med hver eneste af de blå mænd, for at finde ud af hvor og hvad de laver i hverdagen, så jeg selv kunne danne mig et indtryk over kompleksiteten af opgaverne.

Som I kan se, har alle de blå mænd nu fået ens arbejdstøj med logo på, ja nogen siger uniform.

Jeg siger dejligt, at vi som servicefunktion er synlige i dagligdagen og er lette at kende.

Der er kommet nogle tiltag i G/F, hvor der ses på GDPR krav til opslag på tavlerne i alle opgange og på vores interne papirhåndtering. Der bliver ryddet op i alle vores lokaliteter i de næste mange måneder. I vil se, at der foregår en masse i nogle områder, I ikke er vant til, at der arbejdes i.

I samarbejde med alle de blå mænd, vores tekniske rådgiver samt bestyrelserne og ejerne, er vi i gang med at planlægge de næste 10 års indsats for at løfte standarten på bygningsmassen. Især de skjulte installationer, såsom vand og afløb.

Noget som kommer til at fylde i det næste år, er, at vi skal til at affaldssortere i Rudersdal kommune og dermed også i Vejlesøparken.

Planerne er ved at blive lagt og de vil de blive præsenteret til generalforsamlingen 29/1 2019.

Jeg ser frem til et godt år 2019 og at vi i mange år frem i tiden skal arbejde sammen her i jeres dejlige Vejlesøparken.

Med ønsket om en god jul og et godt nytår.

Ejendomsinspektøren

Jan Breaum

Comments are closed.