Antenneforening stiftes

Holte, den 20. august 2018.

Bestyrelsen har i lang tid arbejdet på at få etableret en kombineret løsning for Dørtelefoner, Adgangskontrol og eget netværk til TV og Internet. Se tidligere Nyhedsbrev her>>

Af forskellige årsager “blev kamelen for stor at sluge”. Derfor er den logiske konsekvens at netværket for intern TV og Internet etableres på frivillig basis og ikke i ejerforeningens regi.

Initiativrige beboere i Vejlesøparken er nu igang med at stifte Vejlesøparkens Antenneforening med henblik på at forsyne beboerne med fremtidens TV- og bredbånds signal til langt bedre priser end den nuværende YouSee ordning.

Foreningen holder stiftende generalforsamling i Vejlesøparkens selskabslokaler onsdag den 29. august 2018 kl. 19:00.

Foreningens initivtagere udtaler:

Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndsanlæg, der kan forsyne medlemmerne med TV-kanaler og internet til en betydelig lavere pris, end hvad vi i dag betaler til YouSee.  Når antenneforeningen ejer sit eget anlæg, kan vi byde alternative leverandører inden for på vores anlæg med betydelige besparelser til følge. Vi forventer, at en husstand kan spare 100 – 200 kr. om måneden afhængig af nuværende forbrug.

Se hele Indkaldelsen til den stiftende generalforsamling her>>

Se Udkast til antenneforeningens Vedtægterne her>>

Vi ønsker Vejlesøparkens nye Antenneforening en rigtig god start.

MVH / VSP Webmaster

 

Comments are closed.