Gravearbejde ved indkørslen

Holte, den 23. august 2017.

El-kabel udgravning 22/8-2017

I har sikkert bemærket, at der for tiden graves ved indkørslen til Vejlesøparken. Det er el-kablet, der repareres.

Natten til tirsdag den 15. august oplevede Vejlesøparken et strømsvigt på et par timer. Man mener at fejlen ligger i en samlemuffe på kablet ind til Vejlesøparken, og det er man nu i gang med at skifte.
Det forventes ikke at der i den forbindelse, kommer afbrydelser af strømmen.

Vejlesøparken forsynes med elektricitet via 2 kabler på 10.000 Volt. Det defekte kabel forsynes fra Grønnevej mens den nuværende strømforsyning forsynes fra Vejlesøvej nord for Vejlesøparken.

El-kablet får udskiftet samlemuffe 24/8

De to forsyningskabler fremføres til henholdsvis en transformatorstation mod Grønnevej og Vejlesøvej. Fra hver transformatorstation føres der 380 Volt ind i hver af Vejlesøparkens bygninger (Blok 1, 2, 3, 4, 5 og varmecentralen).

Normalt fordeles belastningen over de to transformatorstationer, men ved strømsvigt på den ene forsyning kan der foretages en manuel omskiftning, så den anden forsyning dækker alle Vejlesøparkens bygninger. Det var årsagen til at strømmen var væk et par timer natten til tirsdag den 15. august. Indkoblingen af den reparerede strømforsyning bør ikke medføre strømsvigt, men det får vi at se om kort tid.

(klik på billederne for forstørrelse)

Comments are closed.