Affaldssortering er obligatorisk

Vejlesøparken, den 9. oktober 2019.

Ny Affaldssortering 1/10 2019

Den nye affaldssortering trådte i kraft 1. oktober, og alle beboere er blevet orienteret om regler og principper for ordningen.

Bestyrelsen har lagt op til en midlertidig ordning, hvor vi indtil videre er i stand til at fastholde et højt serviceniveau.

Følger beboerne ikke reglerne, er der risiko for at kommunen vil lukke affaldsskakterne og tvinge os til at gennemføre dyre ordninger med ringere service.

Rudersdal Kommune har for nylig sendt en informationsfolder til alle beboerne i Vejlesøparken. Se den her>>

Derfor: alle skal følge de nye principper for affaldssortering.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen og ejendomsinspektøren

 

4 Comments:

 1. Rasmus Aarup-Hansen

  Vil set sige at kommunen – eller ejendommens folk – gennemgår alle skaktposer for at se om reglerne bliver overholdt?

  Og hvad med pizzabakker? Vi har tidligere fået at vide, at de ikke må komme i skakten, men ifølge vejledningen fra kommunen er de restaffald, der skal i skakten??

  • Hej Rasmus.
   Ja vi ser ind i alle 28 skakter dagligt.
   Hvis vi oplever manglende sortering, især i blok 2-3-4-5 hvor vi har en skakt pr. opgang, ville der komme et skriv i postkasserne til hele opgangen.

   Pizzabakker er restaffald og skal sorteres således, dog må de ikke komme i skakterne da de udgør, en stor risiko for at sidde på tværs og medføre et skaktstop.
   Bag ved varmecentralen er der i skuret “andet affald” en container til restaffald af den mere speciel type såsom pizzabakker.

   I blok 1 er det lidt mere svært at fange hvem der ikke sortere deres affald.
   Hvis vi genne længere tid ikke ser en forbedring, kan vi tage flere muligheder i brug, bla. lukke skakten- opsætte video overvågning.
   Men vi ser lige på udviklingen først før bestyrelsen tager sådan skridt.
   Mvh. jan Breaum

 2. Peter Abildgaard

  Jeg kan godt have min tvivl om, i hvor høj grad det affald, som de mange hjemmehjælpere smider ud, bliver sorteret? Har her i blok 1 ved selvsyn konstateret, at det ikke er tilfældet. Alt ryger direkte i skakten.
  Peter Abildgaard, 501

Comments are closed